Élősövény kerítés egy különleges otthonhoz

Biztos sokat gondolkozott már rajta, hogy hogyan tehetné ingatlanját egyedivé, kertes házát különlegessé. Mi az, ami a szemnek is kellemes és jó közérzetet kölcsönöz az embernek. Mi tudunk minderre egy jó megoldást: az élősövény kerítés!

Számos szép, nagy kertes ház rendelkezik csúnyácska, gyenge szerkezetű, oda nem illő kerítéssel. Ilyenkor nagyban romlik az összkép, esetleg a háznak az értéke is csökken. A másik oldalát tekintve a dolognak, előfordulhat, hogy nem akarjuk, hogy kéretlen tekintetek fürkésszék az előkertünket, házunk elejét, kertünket. Ilyenkor vagy méregdrága átláthatatlan, lekezelt fa kerítést kell beszereznünk, vagy dönthetünk úgy, hogy élősövény kerítés mellett tesszük le a voksunkat.

Mi is az az élősövény kerítés?

Tulajdonképpen egy acélhálóra futtatott, előnevelt borostyánfal. Mivel a szerkezet váza acél, ezért a normál sövénnyel ellentétben ezt szinte lehetetlen áthatolni. Az alap panelek mérete 120×180 cm, igény szerint azonban egyedi méretezésűek is lehetnek.

élősövény

És hogy miért éri meg nálunk élősövény kerítés rendelése?

Miután önben felmerült az igény, az egyeztetést követően szakmai csapatunk csupán egy hetet kér, hogy legyártsa a személyre szabott, méretekben pontosan illeszkedő kerítés paneleket, majd egy pár óra alatt ki is szállítja azokat. Még a helyszínen telepítik a csepegtető rendszert, mely táplálja a növényzetet és be is programozzuk önnek az egészet, így ezzel sem kell egy percet sem foglalkoznia. Ráadásul az élősövény kerítés időtálló és költséghatékony megoldás. Ha az ember némi időt és energiát fordít a növényzet ápolására, akár 50 évig is megőrizheti szépségét. Ez azért kevés hasonló növényről mondható el. Felújítást, festést nem igényel, így olcsóbb, mint egy hagyományos kerítés, legyen az fa, vagy vas.

 

Élősövény kerítés ajánlása

Kinek is ajánljuk valójában ezt a fajta falat? Egy sztenderd kerítéssel minden előnyével rendelkezik, mindenkinek tudjuk ajánlani, aki azt szeretne. Ugyanakkor sokkal több is annál: esztétikusabb, mint hagyományos verziója. Környezetbarát, egészségjavító hatású. Biztonságos, költséghatékony, minimális karbantartást igényel, időtálló – akár 50 évig is kiváló állapotban marad. Megszűri a levegőben terjengő káros anyagokat és a port.

Ajánljuk családi házakhoz, belvárosi lakások teraszára, galériák, irodák díszítő elemének, középületekre. Gyermekeink is természet közelibb élményt kaphatnak általa és mi is egy fokkal közelebb érezhetünk magunkat egy „vidékiesebb életstílushoz”.

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterDigg thisBuffer this page

Comments are closed.